Buurthulp Binnenstad: meld je aan voor WijkConnect Binnenstad

Doe mee met buurthulp Binnenstad

Wist je dat een groot deel van de mensen in de Binnenstad  graag wat doet voor elkaar? Maar dat ze vaak niet weten hoe of waar te beginnen? Dat is zonde toch? Nadat de Wijkraad Binnenstad dit gegeven via een enquête boven water had gehaald, heeft een groepje buurtbewoners onderzocht hoe hierin verandering te brengen. Het resultaat: de website wijkconnect.com/utrecht/binnenstad. Meld je daarvoor aan!

WijkConnect stimuleert lokale doeners

WijkConnect heeft al goede ervaringen laten zien in andere Utrechtse wijken met het stimuleren van lokale doeners. Dat zijn bewonersinitiatieven, wijkorganisaties en lokale ondernemers. WijkConnect.com biedt een online wijkplatform dat ernaar streeft alle drempels om lokaal meer te doen, weg te nemen. Zo wordt het makkelijker en leuker.

Meld je gratis aan voor WijkConnect Binnenstad

Graag nodigen wij je uit om jezelf en/of je organisatie te presenteren op WijkConnect. Zo word je beter gevonden in het netwerk en maak je jezelf beschikbaar om meer te kunnen doen met mensen in de wijk. WijkConnect Binnenstad gaat ꞋliveꞋ bij 50 deelnemende wijkorganisaties. Dit gaan we vieren op Burendag, 24 september, met een feestelijke lancering.

Meld je direct aan via www.wijkconnect.com/utrecht/binnenstad

Of bekijk een voorbeeld op WijkConnect Hoograven of Utrecht West.

Hulp nodig om jezelf goed te presenteren?

Kom dan naar één van de trainingen. Vanuit WijkConnect zal oprichter Berny de Vries er zijn. Neem een foto en beschrijving van je organisatie of activiteiten mee op je laptop of USB stick.

Instructie wordt gegeven op 29 juni van 14 tot 16 uur in buurthuis Inde3Krone, Oudegracht 227, 3511 NJ Utrecht; en op 25 augustus van 17 tot 19 uur, plaats wordt nog bekend gemaakt. Het eerste uur gaat over de ervaringen met WijkConnect tot nu toe. In het tweede uur zet je onder leiding je eigen gegevens op de site.

Aanmelden bij buurthulpbinnenstad@gmail.com; bij de bevestiging van deelname krijg je het complete programma van de instructiebijeenkomst toegestuurd.

Wat kost het?

De opstartfase van WijkConnect wordt gefinancierd door Wijkbureau Binnenstad en Doenja Dienstverlening. Voor non-profit organisaties zijn alle functionaliteiten gratis. Zelfstandigen zonder personeel kunnen zich op de site gratis presenteren met foto, beschrijving, adres en contactgegevens.

Heb je vragen of wil je verbeteringen op de site?

Je kunt direct mailen naar buurthulpbinnenstad@gmail.com

Namens de werkgroep Buurthulp Binnenstad: Marieke Renou, Janneke Klein Lankhorst, Susan Rietveld, Anne Pols

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *