Bijeenkomst Platform Zuidelijke Oude Stad op 10 december 20:15 ‘In de Drie Krone’

A.s. dinsdagavond 10 december om 20:15 vergadert het Platform ZOS weer in de kelder van ‘In de Drie Krone’, Oudegracht 227.

De vergaderingen van het Platform zijn vrij toegankelijk voor alle bewoners van de Zuidelijke Oude Stad, dit is het gebied binnen de singels ten zuiden van de lijn Mariaplaats – Zadelstraat – Servetstraat – Domplein – Trans – Krommenieuwegracht. De vaste bezoekers worden per mail aan deze vergadering herinnerd. De agenda (hieronder) sluit aan bij de agenda van de Wijkraad (hierboven). Doel van het Platform is terugmelding geven over de Wijkraad, en het inventariseren van standpunten onder bewoners ten behoeve van de Wijkraad.Op de agenda van de Wijkraad en voor ons van belang deze keer:

  • Handhaving fietsparkeren
  • Aslastmeting
  • Veegplan Binnenstad
  • Nieuwe geluidsnota 2013 – 2018.
    Toelichting: voor ons verandert er weinig, het bestaande beleid blijt min of meer onveranderd van kracht. De veranderingen zitten vooral in eisen aan nieuwe woningen en wijken. En geluid van evenementen e.d. valt niet onder deze nota! Wel van verkeer, industrie enz. Klik hier voor de concept – nota, waarover de wijkraden om advies is gevraagd.

 

Dit bericht is geplaatst in Agenda, Groen, Openbare ruimte, Overlast, Zuidelijke Oude Stad (ZOS). Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *